Lokakuussa on ilmainen kokeiluviikko viikolla 43. (22.-28.10.)

Viikolla 43 pääset tutustumaan Ahjo Recovery Studion tarjontaan ilmaiseksi ja viikottainen tuntikalenterimme tarjoaa kattavan valikoiman huoltavia tunteja jotka parantavat liikkuvuutta, keskivartalon hallintaa ja tasapainoa.

Valikoimastamme löytyy muun muassa pilatesta ja joogaa, joissa keskitytään liikkuvuuteen, syviin lihaksiin, hengitystekniikkaan ja kehon lukkoihin. Studion ohjelmistossa on lisäksi suomalaisten fysioterapeuttien kehittämä kehonhuolto menetelmä FaskiaMethod, kokonaisvaltainen liikuntamuoto Asahi, palauttavia venyttelytunteja sekä kehoa mukavasti haastavaa kehonpainotreenejä. Nämä lajit ovat tunnetusti myös erinomaisia mielen tietoisuuden ja läsnäolon harjoitteluun.

Tuntimme on suunniteltu kaiken tasoisille kuntoilijoille, etkä tarvitse aiempaa kokemusta lajeista osallistuaksesi, joten tule rohkeasti mukaan virkistymään, inspiroitumaan ja rentoutumaan! Tämä on loistava tilaisuus ottaa myös ystävät, työtoverit sekä perheenjäsenet mukaan nauttimaan omasta kiireettömästä hetkestä, ja vaikka ihan jokaisena seitsemänä päivänä!

Ilmoittaudu kokeilutunnille – Paikkoja on rajoitetusti!

Varaa paikkasi ilmaiselle kokeilutunnille

3 kuukauden treenit tarjoushintaan 57 € / kk. (Norm. 72 € / kk)

Lunasta itsellesi käyttöön kaikki Ahjo Recovery Studion mahtavat tunnit tarjoushintaan!

Tarjous on voimassa 28.10.2018 asti.

Katso 3kk tarjous