Tunti isille, isoisille ja isänmielisille iästä riippumatta!

Räätälöimme isänpäiväksi aivan erityisen tunnin miehiä ajatellen eli sunnuntaina 11.11 kaikki isät mukaan vetreyttämään kehoa.

Tunti on helppo ja sisältää yksinkertaisia liikkeitä, jotka venyttävät ja voimistavat kehoa monipuolisesti. Keskittymis-, koordinaatio- ja tasapainoharjoitukset alentavat stressitasoa, huoltavat kehoa ja rauhoittavat mieltä sekä lisää nivelten liikkuvuutta ja parantaa lihastasapainoa.

Jokainen tekee harjoitukset oman kehon tuntemusten mukaisesti, eikä sen kummempia ennakkotietoja, saatika kokemusta tarvita. Osallistumisen ainoat vaatimukset ovat, että osaat hengittää sisään ja ulos, sekä kroppasi on riittävän kankea!

Paikan päällä on kaikki tarvittava, eli mukaan vain rennot vaatteet ja avoin mieli. Myös äidit ovat tervetulleita mukaan tunnille.

Tunti on kaikille ilmainen!

Ilmoittaudu mukaan:
www.ahjorecoverystudio.fi

Tervetuloa!

Ilmoittaudu mukaan