Tammikuussa on ilmainen kokeiluviikko viikolla 3. (14.-20.1.2019)

Viikolla 3 pääset tutustumaan Ahjo Recovery Studion tarjontaan ilmaiseksi ja viikottainen tuntikalenterimme tarjoaa kattavan valikoiman huoltavia tunteja jotka parantavat liikkuvuutta, keskivartalon hallintaa ja tasapainoa.

Ahjo Recovery Studio on arjen pysähtymispaikka Keravan ytimessä, jossa sinulla on mahdollisuus pitää itsestäsi huolta palauttavien ja rentouttavien harjoitusten keinoin.

Ahjo Recovery Studion ydintunnit ovat Mobility, Recovery ja Strength. Lisäksi Studiolta löytyy pilatesta ja joogaa. Nämä kaikki tunnit pyörivät ammattitaitoisten ohjaajien johdolla.

Tuntimme on suunniteltu kaiken tasoisille kuntoilijoille, etkä tarvitse aiempaa kokemusta lajeista osallistuaksesi, joten tule rohkeasti mukaan virkistymään, inspiroitumaan ja rentoutumaan! Tämä on loistava tilaisuus ottaa myös ystävät, työtoverit sekä perheenjäsenet mukaan nauttimaan omasta kiireettömästä hetkestä, ja vaikka ihan jokaisena seitsemänä päivänä!

Ilmoittaudu kokeilutunnille – Paikkoja on rajoitetusti!

Varaa paikkasi ilmaiselle kokeilutunnille

Lisäksi tammikuussa alkaa RECO Start. Täysin uudenlainen 8 viikkoa kestävä hyvinvointiohjelma. RECO Startissa keskitytään monipuolisesti kehon vahvistamiseen, liikkuvuuden lisäämiseen sekä rentouttavaan palautumiseen! Ohjelma sisältää myös First Beat -hyvinvointianalyysin!

Lue lisää RECO Startista