Ahjo Recovery Studio

Suorituskyvyn parantumisen kannalta palautuminen on harjoittelun yksi tärkeimmistä vaiheista. Ahjo Recovery Studio tarjoaa rauhallisen ja kiireettömän ympäristön kokonaisvaltaiseen palautumiseen sekä monipuoliseen kehonhuoltoon kaikentasoisille treenaajille, taustoista ja taidoista riippumatta.

Meidän ihanat ja ammattitaitoiset ohjaajat auttavat valitsemaan tarpeittesi mukaisen harjoittelu- ja palautumismuodon. Perehtymällä monipuolisesti niin fyysiseen kuin henkiseen kapasiteettiisi, viet kuntoilusi uudelle tasolle, tasapainotat arjen stressiä ja yksinkertaisesti voit paremmin!

Anna itsellesi lupa pysähtyä ja olla hetki läsnä itsellesi.

Kuluttaako työ ja arki henkiset voimavarat etkä löydä sopivaa väylää purkaa stressiä? Tuntuuko kova treeni uupumuksena ja lihaskireytenä kehossa? Haluaisitko ryhdikkään ja jäntevän vartalon? Tai vihdoinkin ottaa omaa aikaa jooga-harrastuksen parissa? Jos vastasit yhteen tai useampaan kyllä, Ahjo Recovery Studio tarjoaa ratkaisun.

Ahjo Recovery Studion erinomaiset puitteet, sekä kattava valikoima huoltavia tunteja parantavat liikkuvuutta, keskivartalon hallintaa ja tasapainoa. Tuntimme on suunniteltu kaiken tasoisille kuntoilijoille, etkä tarvitse aiempaa kokemusta lajeista osallistuaksesi, joten tule rohkeasti mukaan rentoutumaan!

Pysähdy

Kuluttaako työ ja arki henkiset voimavarat, etkä löydä sopivaa väylää purkaa stressiä? Jos vastasit kyllä, Ahjo Recovery Studio tarjoaa ratkaisun.

Stressi on psyykkinen tunnetila, joka useimmiten oireilee myös fyysisesti monella tapaa, olitpa sitten huippu-urheilija tai peruskuntoilija. Stressireaktioiden seurausta voivat olla henkisen uupumuksen ja ärtymyksen lisäksi muun muassa lihaskireydet, erilaiset säryt ja hartia-selkäkivut. Tämä on se tila, jolloin keho ja mieli kaipaavat huoltoa ja palautumista.

Kun tiedostat stressin oireet kehossasi, niitä on helpompi lähteä purkamaan ja siten myös palaudut paremmin. Ahjo Recovery Studio tarjoaa erinomaiset puitteet stressin tasapainottamiseen ja kehonhuoltoon kiireettömässä ympäristössä ammattitaitoisten ohjaajien opastuksella.

Tiedosta

Stressi on psyykkinen tunnetila, joka useimmiten oireilee myös fyysisesti monella tapaa, olitpa sitten huippu-urheilija tai peruskuntoilija.

Koska elimistö ei osaa erotella eri tyyppisiä kuormituksia toisistaan, olisi meidän hyvä oppia itse tiedostamaan ja säätelemään stressaavia tekijöitä. Arjen ja työpaikan stressi yhdistettynä kovaan treeniin saattavat johtaa entistä kontrolloimattomaan kuormitustilaan, joka heijastuu motivaatioon, tunteisiin, elimistön vastustuskyvyn ja lopulta treenin tehoihin.

Tästä syystä myös henkinen palautuminen on yhtä tärkeää kuin fyysinen. Parhaat keinot tähän ovat muun muassa kevyeen liikuntaan, rentouttavaan venyttelyyn ja läsnäoloon perustuvat harjoitukset.

Hengitä

Perehtymällä monipuolisesti niin kehon ja mielen kapasiteettiin, viet kuntoilusi uudelle tasolle ja voit paremmin niin henkisesti kuin fyysisestikin.

Hengittämisellä voit vaikuttaa tyypillisiin jännitysalueisiin, kuten selkään, hartioihin ja jalkoihin. Vaikutukset tuntuvat paitsi lihasten myös mielen rentoutumisena sekä keskittymisen ja läsnäolon lisääntymisenä.

Palaudu

Säännöllinen ja riittävä palautuminen on yksi tärkeimmistä kulmakivistä kehitykselle. Henkisen huollon lisäksi tarvitset myös fyysisesti säännöllistä palautumista.

Suorituskyvyn parantumisen kannalta palautuminen on harjoittelun yksi tärkeimmistä vaiheista. Ahjo Recovery Studio tarjoaa rauhallisen ja kiireettömän ympäristön kokonaisvaltaiseen palautumiseen sekä monipuoliseen kehonhuoltoon kaikentasoisille treenaajille, taustoista ja taidoista riippumatta.