Virpi Leinonen

Virpi on monipuolinen ja energinen ohjaaja, jolle on vuosien varrella kertynyt kokemusta runsain mitoin ryhmäliikuntatuntien ja yksilöasiakkaiden ohjaamisesta sekä valmentamisesta. Koulutukseltaan Virpi on liikunnanohjaaja, ravintovalmentaja, personal trainer, kahvakuulaohjaaja, FasciaMethod-ohjaaja sekä TFW level 1 ohjaaja.

Hän ohjaa recovery- mobility-, strenght- ja pilatestunteja. Lisäksi Virpi ohjaa suomalaisten fysioterapeuttien kehittämää, lihaskalvojen huoltoon keskittyvää FasciaMethod- treenimuotoa. Selän ja hartiaseudun hyvinvointiin keskitytään Virpin kanssa joka sunnuntai Lempeä Selkä- tunnilla. Tunneilla on innostava, rento ja lämmin ilmapiiri jossa jokainen voi keskittyä liikkeeseen rauhassa itsensä kanssa. Tervetuloa nauttimaan omasta hetkestä ja liikunnan ilosta Ahjo Recovery Studiolle!


Annina Lahti

Lapsesta lähtien liikunta on vetänyt Anninaa puoleensa ja hän onkin päätynyt usein harrastamaan kamppailulajeja niiden tarjoaman monipuolisen ja energisen treenin vuoksi. Tästä syystä Anninalla onkin vankka tietämys ja ymmärrys, kuinka tärkeää on saada keho ja mieli rauhoittumaan. Työkseen Annina tekee psykofyysistä fysioterapiaa ja toimii Ahjo Recovery Studiolla ohjaajana mm. Recovery tunneilla, joissa käymme läpi kehotietoisuutta ja rentoutusharjoituksia mm. hengityksen avulla. Tule, pysähdy ja ole hetki läsnä itsellesi Anninan lempeillä tunneilla.

“Ohjaajana haluan tuoda tunneilla näitä tärkeitä asioita esille ja antaa tuntumaa palautumiselle – niin lihasten, hermoston kuin mielen tasolle.”


Anna-Kaisa Sillanpää

Aina iloinen ja kannustava Anna-Kaisa Sillanpää on koulutukseltaan Personal Trainer ja PTCA Health Coach ja erikoistunut asiakkaiden kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Kehon liikkuvuus ja lihastasapaino sekä -hallinta ovat erityisesti Anna-Kaisa sydäntä lähellä ja lisäksi hänellä on vankkaa osaamista mm. polvi- tai lonkkaleikkauksesta toipuvien kuntouttavasta yksilövalmennuksesta. Anna-Kaisa ohjaa Ahjo Recovery Studiolla lempeitä Recovery- ja Mobility-tunteja, joissa tavoiteena on nopeuttaa palautumista, ennaltaehkäistä rasitusvammoja sekä tehdä liikkumisesta miellyttävää. Anna-Kaisalta saat apua stressinhallintaan, palautumiseen ja liikunnan ilon löytämiseen, joten tulehan huoltamaan kehoa ja mieltä Ahjo Recovery Studiolle.


Tuija Laine

Tuija on opiskellut Pilatesta Method Putkisto Instituutissa v. 2003-2004 Jarmo Ahosen opissa. Peruskoulutukselta hän on fysioterapeutti keskittyen ammatinharjoittajana psykofyysiseen fysioterapiaan.

Tuijalle ohjaajana tärkeää on oppia tuntemaan asiakas ja tämän tavoitteet Pilates-harjoittelulle. Siten Tuija pystyy tekemään ohjaamistaan Pilates-tunneista jokaiselle haastavia ja kannustavia. Asiakkaan edistymisen varmistaa ammattitaitoinen henkilökohtainen ohjaus. Jokainen treenikerta antaa uusia oivalluksia ja onnistumisia!


Sari Poikonen

Sari on alunperin kouluttautunut tanssinopettajaksi Kuopion Konservatoriossa. Sen jälkeen hän opiskeli Pilates-ohjaajaksi Method Putkisto Instituutissa Jarmo Ahosen ja Jari-Pekka Keurulaisen johdolla. Pilatestunteja Sari on ohjannut v. 2006 saakka. Myöhemmin Sari on lisäksi käynyt Somatic Studiolla aktiiviseen venyttelyyn pohjautuvan Somatic Stretching-koulutuksen. Ohjaajana Sari pyrkii tarkkaan, täsmälliseen ja turvalliseen liikkeiden suorittamiseen, liikunnan iloa unohtamatta.

“Ohjaajana korostan tunneillani pilateksen periaatteita, sillä mielestäni niiden oppiminen ja sen ymmärtäminen, mitä ne tarkoittavat ja miltä ne tuntuvat omassa kehossa, on tärkein osa pilatesharjoittelua. Mottoni on, että pilates on ajateltua liikettä hyvässä asennossa.”

Sarin tavoite on tuottaa asiakkaille hyvä olo joka tunti ja pyrkiikin suunnittelemaan tunnit asiakaslähtöisesti juuri heitä varten!


Sanna Pihkala

Ihana ja inspiroiva ohjaajamme Sanna Pihkala on koulutukseltaan fysioterapeutti (AMK) ja hän on ohjannut ryhmäliikuntaa yli 15 vuotta. Sannalla on monipuolinen tausta erilaisten mental-lajien valmennuksesta ja hänelle on erityisen tärkeää, että saa opastaa muita kasvattamaan ymmärrystä omaan kehoon sekä auttaa avaamaan mielen ja kehon yhteyttä.

Tervetuloa syventämään mielen ja kehon yhteyttä Sannan rentouttavilla ja lämminhenkisillä tunneilla. “Kun keho voi hyvin, mielikin voi paremmin.”